Ким, Франциска и Мари са трите !!! Те основават свой детективски клуб и се впускат в разкриването на загадки със смелост и ум.

Телефоните внезапно започват да звънят със странна мелодия, а онези, които я чуят, изпадат в паника и ужас. Какво се крие зад това? Трите !!! започват разследване и се убеждават, че първият им случай е много по-опасен, отколкото са предполагали...

В допълнение към вълнуващата детективска работа трите !!! трябва да преживяват приключението „приятелство“ отново и отново. Никак не е лесно да обединиш три напълно различни мнения.

За автора:

Мая фон Фогел е родена през 1973 г. в Германия и израства в Емсланд като най-голямата от 3 сестри. Следва немски и френски, живее една година в Париж, а от 1999 до 2002 г. работи като редактор в мюнхенско детско издателство.

Мая фон Фогел

Сега Мая фон Фогел живее в Олденбург и работи като писателка и преводачка от френски. Освен за собственото си творчество, тя е неколкократно награждавана и за преводите си от френски. Има над 60 публикувани книги за деца и младежи, както и радиопиеси. 

От 2006 г. Фогел е основен автор на поредицата "Трите !!!", момичешки отговор на нашумялата поредица за момчета "Трите ???".

За преводача:

Диана Караш е родена през 1966 г. в Добрич, живее в Берлин и работи като преводач на свободна практика. Автор на преводите на български език на книжките от поредицата „Трите!!!“: „Телефонна клопка“ и „Опасен чат“.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да изключите бисквитките от настройките на браузера си.