Даниела Райчева е дипломант в магистърска „Артистични психо-социални практики и психодрама“ на НБУ, над 20 годишен професионален опит като счетоводител и специалист по бюджет и финанси.

Даниела Шишманова е дипломант в магистърска програма „Артистични психо-социални практики и психодрама“ на НБУ. Преди това завършва психология в СУ. В работата й в Алианс Франция-България и като управител и собственик на DSH Gallery представя съвременно българско изкуство – живопис и скулптора. Основател на Центъра за арт терапия и съвременно изкуство Банкя.

Ива Панева: Актриса, Режисьор и драматург. Като Артистичен Директор на Театър „Наш Свят“ създава интеркултурни и интерактивни представления за деца и възрастни. Автор и режисьор на „Джуджи в Космоса“ (2013) и българо-японския спектакъл „Я“ (2016) и режисьор на „Смъртни грехове“ (2017) от Феликс Митерер и „Малкият Аз-съм-Аз“ (2019) от Мира Лобе.

Николай Колев е завършил философия и културология в СУ, хонуруван асистент в НБУ, където преподава курсове в областта на културологията и джендър-науките. Изпълнителен продуцент на предаванията Култура.бг и Библиотеката в БНТ, водещ на предаването „Библиотеката“.

Петя Цанева е студент в Магистърска програма „Артистични психо-социални практики и психодрама“ на НБУ. Преди това завършва „Информатика“ в СУ. Преподавател по математика и информационни технологии на деца от 5 до 11 години в иновативно училище – Пространство за учене „Пътеки“.

Пламен Петков е дипломант в Магистърска програма „Артистични психо-социални практики и психодрама“ на НБУ. Преди това завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ. Актьор на свободна практики, автор и плей-бек актьор в Младежки театър „Драмеди“.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да изключите бисквитките от настройките на браузера си.